Hogan Ontwikkelassessment

HPI HDS MVPI Met een Hogan ontwikkelassessment geeft u uw leiders het inzicht en de kans om het verschil te maken. Voor uw organisatie, hun teams en henzelf.

Elk contactmoment dat een leider heeft met zijn of haar team, collega’s en stakeholders is een kans om leiderschap te tonen: om te verbinden, te innoveren, te motiveren en resultaten na te streven. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Het vraagt vaak om enkele bewuste veranderingen in het denken en doen. Kleine aanpassingen, die een wereld van verschil kunnen maken.

Een Hogan ontwikkelassessment helpt met leiderschapsontwikkeling:

  • Het feedback gesprek met een Hogan gecertificeerde coach duurt maximaal twee uur. Het resulteert in een concept ontwikkelingsplan.
  • Drie online assessments vormen de input: de Hogan Personality Inventory, Hogan Development Survey en Motives Values Preferences Inventory (24/7 online, totaal ca. 60 minuten).
  • De assessments brengen 28 globale persoonskenmerken in kaart. 125 sub-schalen geven belangrijke nuances weer.
  • Interpretatie van de assessmentresultaten in de context van o.a. de huidige rol en team van de kandidaat, zijn of haar carrière ambities, feedback van collega’s en de algemene organisatiecontext.
  • Uiteraard verloopt het Hogan ontwikkelassessment in nauw overleg met HR-/lijnmanager en samenhang met uw bredere programma voor leiderschapsontwikkeling.
  • Naar behoefte helpen we verder met een coachingstraject.

Hogan 360 Feedback

De Hogan Personality Inventory, Hogan Development Survey en Motives Values Preferences Inventory beschrijven stabiele persoonskenmerken. Om deelnemers optimaal inzicht te geven hoe deze persoonskenmerken zich op dit moment manifesteren, kan u een Hogan 360 Feedback assessment toevoegen aan uw programma voor leiderschapsontwikkeling.

Management Development Programs

De Hogan Assessments zijn zeer geschikt om op te nemen in Management Development Programs. Voor jong aanstormend talent kan bijvoorbeeld de Hogan Personality Inventory worden gebruikt. Voor leiderschapsontwikkeling bij senior managers raden we de volledige assessment bundel aan.

Awareness_Coaching

Reflections on the dark side

Companies are failing their middle managers