Executive Coaching

Executive Coaching met de Hogan Assessments. De beste inzichten en besluiten komen tot stand wanneer ervaring en intuitie samenkomen met analyse en data.

Effectief omgaan met de verschillende rollen, verantwoordelijkheden en fasen in iemands loopbaan en leven, is voor veel mensen een uitdaging. Voor de één zijn het uitdagingen die ze bewust hebben opgezocht, terwijl het voor de ander gewoon samenhangt groeiende senioriteit en verantwoordelijkheid. Vaak ook vragen veranderingen binnen en buiten de organisatie nieuwe benaderingen en werkwijzen van mensen.

Vanuit Essentie Talent helpen we mensen om de persoonlijke veranderingen en groei sneller en effectiever te doorlopen, zodat de positieve energie blijft stromen! Bijvoorbeeld als voorbereiding op een promotie en nieuwe verantwoordelijkheden; als onderdeel van bredere organisatieveranderingen; maar ook wanneer er een onhoudbare situatie is ontstaan en verandering noodzakelijk is.

De focus van onze coaching ligt op de psychologische ontwikkeling van het individu; zijn of haar zienswijzen, houding en gedrag. De coaching draait daarmee om hoe iemand omgaat met zijn of haar nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden.

Bent u op zoek naar meer inhoudelijke mentoring of business coaching, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van nieuwe business modellen of het voorbereiden van een reorganisatie, dan verwijzen we u graag door binnen ons netwerk.