Menu

Essentie Talent

Vanuit een passie voor de psychologie draagt Essentie Talent bij aan strategisch talent management.

We doen dit vanuit de overtuiging dat alle zakelijke investeringen, waaronder investeringen in selectie en ontwikkeling van talent, baat hebben bij goede data. Data die aanzet tot reflectie en ontwikkeling, die gesprekken opent en verdiept, die onderling begrip creëert maar ook aanzet tot scherpere keuzes. Data die helpt om de verbinding te leggen tussen mensen, tussen teams en met de doelen en missie van de organisatie.

Met 5 jaar werkervaring bij een officiële Hogan distributeur kent oprichter Henk Broekema (MSc Psychologie, MSc Change Management) de Hogan assessments als geen ander. Hij heeft honderden HR Directors/Managers, L&D Professionals, Recruiters en onafhankelijke coaches getraind, gecertificeerd en ondersteund in het behalen van resultaten met deze krachtige assessments.

Als lid van het exclusieve Hogan Coaching Network ondersteunt hij Hogan Assessments met diensten aan hun corporate klanten in Europa.

Essentie Talent ondersteunt Corporate Recruitment/L&D initiatieven en andere consultancies. Als adviseur en sparringpartner, of als expert in de uitvoering van Hogan Assessments gerelateerde initiatieven. We streven naar een hoge servicekwaliteit en flexibele aanpak, zodat onze klanten zich verzekerd voelen van een betrouwbare en professionele dienstverlening.