Essentie Talent

Hogan Coaching Network Talent Assessment en Ontwikkeling met de Hogan Assessments. Als uw onafhankelijke Hogan partner helpt Essentie Talent u resultaten te boeken.

We ondersteunen voornamelijk Corporate Recruitment/L&D initiatieven en Consultancy organisaties. Als adviseur en sparringpartner, of als expert in de uitvoering van Hogan Assessments gerelateerde diensten. We werken o.a. met klanten in FMCG, Pharmaceuticals, IT-Consultancy, Financial Services, International Business School, HR-Consultancy.

Met 5 jaar werkervaring bij een officiële Hogan distributeur ben ik (Henk Broekema, MSc Psychologie, MSc Change Management) ervaren in talent assessment en ontwikkeling met de Hogan Assessments. Ik heb honderden HR/L&D Managers en Professionals mogen trainen in het gebruik van de Hogan Assessments in hun organisaties. Als lid van het exclusieve Hogan Coaching Network ondersteun ik Hogan Assessments met diensten aan hun corporate klanten.

Mijn streven is om u een hoge servicekwaliteit en flexibele aanpak te bieden, zodat u zich verzekerd voelt van dezelfde betrouwbare en professionele dienstverlening als u van lang gevestigde partijen gewend bent.

De ‘essentie’ of het ‘wezen’ is filosofisch gezien de aard van iets, datgene wat kenmerkend is voor iets en zonder welke het de eigenheid of identiteit verliest. Vanuit Essentie Talent richt ik mij op de essentie van de persoonlijkheid en talenten van mensen; dat wat ieder van ons uniek maakt.