Essentie Talent

Hogan Coaching Network Talent Assessment en Ontwikkeling met de Hogan Assessments. Als uw onafhankelijke Hogan partner helpt Essentie Talent u resultaten te boeken.

We geven uw kandidaten en organisatie inzichten en concrete handvaten. Daarmee versnellen we de professionele ontwikkeling van leidinggevenden, we verbeteren het samenspel binnen teams en dragen bij aan goede fit tussen kandidaat, rol en organisatie.

We ondersteunen voornamelijk Corporate Recruitment/L&D initiatieven en andere Consultancy organisaties. Als adviseur en sparringpartner, of als expert in de uitvoering van Hogan Assessments gerelateerde diensten. We werken o.a. met klanten in FMCG, Pharmaceuticals, IT-Consultancy, Financial Services, International Business School, HR-Consultancy.

Na 5 jaar werken bij een officiële Hogan distributeur, werk ik (Henk Broekema, MSc Psychologie, MSc Change Management) nu als zelfstandig consultant. Als lid van het exclusieve Hogan Coaching Network ondersteun ik Hogan Assessments met diensten aan hun eigen corporate klanten. Daarnaast faciliteer ik regelmatig de virtuele Hogan Certificering Workshop voor klanten in de Verenigde Staten.

Mijn streven is om u een hoge servicekwaliteit en flexibele aanpak te bieden, zodat u zich verzekerd voelt van een betrouwbare en professionele dienstverlening.

 

De ‘essentie’ of het ‘wezen’ is filosofisch gezien de aard van iets, datgene wat kenmerkend is voor iets en zonder welke het de eigenheid of identiteit verliest. Vanuit Essentie Talent richt ik mij op de essentie van de persoonlijkheid en talenten van mensen; dat wat ieder van ons uniek maakt.