Hogan Selectieassessment

HPI HDS MVPI Benoem de kandidaat die het beste past in de functie en uw organisatie met een ‘Bright Side – Dark Side’ Hogan selectieassessment.

Onze klanten willen de best passende directors, senior managers en professionals aanstellen. Ze zijn ervaren met interviews en weten referenties en CV’s op waarde te schatten. Daarnaast willen ze echter objectieve input van een onafhankelijke partij.

Kenmerken

  • De Hogan assessments zijn volledig online en 24/7 beschikbaar
  • Tijdsinvestering van kandidaten is beperkt en flexibel
  • Selectierapport binnen 48 uur beschikbaar

1. Voorbereiding

  • In overleg stellen we de belangrijkste verantwoordelijkheden van de rol vast en de persoonskenmerken waar deze een beroep op doen.
  • U stelt de shortlist samen op basis van extern advies, CV’s, telefonische interviews, etc.

2. Online assessment

  • De kandidaten worden uitgenodigd om de Hogan Assessments te voltooien (24/7 online, totaal ca. 60 – 75 minuten).
  • De Hogan Personality Inventory, Hogan Development Survey en Motives Values Preferences Inventory meten samen 28 globale persoonskenmerken en 125 sub-schalen brengen belangrijke nuances in beeld.

3. Assessmentrapport binnen 48 uur

  • Een Hogan gecertificeerde professional interpreteert de assessment resultaten in de context van de rol.
  • U ontvangt de Hogan selectieassessment rapporten in het Nederlands of Engels incl. een telefonische toelichting, ter voorbereiding op de interviews.

Naar behoefte bieden we extra ondersteuning, bijvoorbeeld met een rolanalyse, gestructureerd interview of onboarding feedback voor de succesvolle kandidaat.

Meerdere collega’s gezocht?

Heeft u voor één type functie meerdere vacatures openstaan? Bijvoorbeeld voor verkoopmedewerkers, klantenservice, graduates of technisch uitvoerend personeel? Dan hebben we speciale oplossingen. Daarmee kan u de kans op vroegtijdige verloop en ongelukken op de werkvloer verkleinen terwijl u de kans op een goede match met de rol en de organisatiecultuur vergroot. Zie bijvoorbeeld Hogan Configure:

How to Select an Assessment

Why_Hogan

Why Personality Matters

Why_Personality_eBook_R2

Combining Assessments to Predict Job Performance

White Paper From Potential to Performance