Hogan Development Survey

De Hogan Development Survey (HDS) voorspelt gedrag van mensen bij stress, vermoeidheid, verveling én wanneer niemand ze eerlijke feedback durft te geven. De HDS is de originele en volledige assessment van de Dark Side van persoonlijkheid.

  • Ontworpen om derailers te voorspellen; gedrag dat werkrelaties en samenwerking ondermijnt, de sfeer en prestaties op de werkvloer verslechtert en iemand individuele carrièrekansen in de weg zit
  • Geschikt voor alle rollen, leiderschapsniveaus, organisaties en sectoren
  • Hogan Development Survey rapporten zijn beschikbaar voor selectie en ontwikkeling doeleinden
  • Individuele resultaten te combineren voor teams en cohorten
  • 24/7 online beschikbaar in meer dan 40 talen
  • Afnametijd 20 minuten

De Hogan Development Survey voorspelt risico’s voor 11 derailers:

Opvliegend betreft overenthousiast zijn over mensen of projecten en dan teleurgesteld in ze raken. Resultaat: een gebrek aan doorzettingsvermogen.

Sceptisch betreft sociaal inzicht hebben, maar ook cynisch en overgevoelig zijn voor kritiek. Resultaat: een gebrek aan vertrouwen.

Voorzichtig betreft overbezorgd zijn over het krijgen van kritiek. Resultaat: moeite met veranderingen en terughoudend met het nemen van risico’s.

Gereserveerd betreft geen belangstelling hebben voor de gevoelens van anderen of zich er niet bewust van zijn. Resultaat: zwak zijn in de communicatie.

Eigengereid betreft solistisch optreden, verzoeken van anderen negeren en geïrriteerd raken als die blijven volhouden. Resultaat: eigenwijs zijn, treuzelen en niet meewerken.

Zelfvoldaan betreft een overdreven kijk hebben op eigen bekwaamheden en belangrijkheid. Resultaat: fouten niet kunnen toegeven of niet van ervaringen leren.

Gewaagd betreft charmant zijn, risico’s nemen en spanning zoeken. Resultaat: problemen hebben om verplichtingen na te komen en om van ervaringen te leren.

Sociaal dominant betreft willen opvallen, innemend zijn en aandacht zoeken. Resultaat: vooral bezig zijn om op te vallen en moeite hebben gefocust te blijven.

Fantasierijk betreft op een interessante, ongewone en soms excentrieke manier denken en werken. Resultaat: creatief zijn, maar soms tekortschieten in beoordelingsvermogen.

Perfectionistisch betreft consciëntieus, perfectionistisch en niet snel tevreden zijn. Resultaat: medewerkers onmondig houden.

Plichtsgetrouw betreft graag goed willen doen en terughoudend zijn om solistisch te opereren. Resultaat: sympathiek en prettig in de omgang zijn, maar terughoudend om medewerkers te steunen.

Voor meer informatie en prijzen, neem vandaag nog contact op.