Menu

Teamontwikkeling

Zoekt u teambegeleiding voor een Management Team, Project-Team of Start-up Team? Dan nemen we graag de opties met u door.

Onze teambegeleiding is het meest geschikt voor teams die bestaan uit leidinggevenden. De aanleiding voor teambegeleiding verschilt  per team. Afhankelijk van de context en actuele stand van zaken komen we graag met een passend voorstel.

Om snel tot de kern te komen raden we meestal aan om te beginnen met de Hogan Assessments. Globaal zijn er dan drie opties:

  • Assessment gedreven sessies, waarbij de focus ligt op de Hogan assessment resultaten. De facilitator helpt het team om een scherp beeld te krijgen van de teamcultuur, samenwerking en effectiviteit te verbeteren en meer bewust te zijn van de reputatie van het team onder medewerkers en stakeholders.
  • ‘Team in actie’-sessies, waarbij het team aan de slag gaat en toewerkt naar een concreet resultaat. De facilitator observeert de teamdynamiek, geeft feedback, coacht en grijpt concrete situaties en assessment data aan om patronen in houding en gedrag inzichtelijk te maken.
  • ‘Mediation’-sessies, voor teams waar verschillen van inzicht en/of onderlinge strubbelingen het functioneren aanzienlijk in de weg staan. De facilitator combineert één-op-één gesprekken, duo-gesprekken en teamsessies om onderling begrip te vergroten en de communicatie te verbeteren.

Teamrapporten

We bieden een off the shelf Hogan Team rapport  aan en maatwerk rapporten waarin we de samenstelling, doelen en context van het team meenemen bij het schrijven van het rapport.

Voor meer informatie en prijzen, neem vandaag nog contact op.